srijeda, 16. kolovoza 2017.

Nabujak od tijesta i rajčica


200 g tijesta

1 1/2 l vruće vode



750 g rajčice



150 g sirove šunke




3 jaja
125 ml (1/8 l) mlijeka
2 žlice nasjeckanog peršina
2 žlice nasjeckanog vlasca
sol
papar

2 žlice nastruganog parmezana

2 žlice mrvica




Struja:

Plin:

Vrijeme pečenja:
kuhati u

povremeno promiješati, nakon 8 min izvaditi i isplahnuti hladnom vodom; ocijediti

uronuti u kipuću vodu (ne kuhati),
nakon toga u hladnu, oguliti,
narezati na kolutiće

narezati na kockice; vatrostalnu posudu namastiti; rajčice, šunku i tijesto slojevito poslagati u posudu,
izmiješati






i preliti preko nabujka;

izmiješati sa

i posuti po nabujku, posudu staviti u zagrijanu pećnicu
i peći, pred kraj pečenja nabujak prekriti aluminijskom folijom.

oko 200

  oko 3 
   
oko 35 min.






zena.rtl.hr

Nema komentara:

Objavi komentar