200 g tijesta 1 1/2 l vruće vode 750 g rajčice 150 g sirove šunke 3 jaja 125 ml (1/8 l) mlijeka 2 žlice nasjeckanog peršina 2 žlice nasjeckanog vlasca sol papar 2 žlice nastruganog parmezana 2 žlice mrvica Struja: Plin: Vrijeme pečenja: | kuhati u povremeno promiješati, nakon 8 min izvaditi i isplahnuti hladnom vodom; ocijediti uronuti u kipuću vodu (ne kuhati), nakon toga u hladnu, oguliti, narezati na kolutiće narezati na kockice; vatrostalnu posudu namastiti; rajčice, šunku i tijesto slojevito poslagati u posudu, izmiješati i preliti preko nabujka; izmiješati sa i posuti po nabujku, posudu staviti u zagrijanu pećnicu i peći, pred kraj pečenja nabujak prekriti aluminijskom folijom. oko 200 oko 3 oko 35 min.
zena.rtl.hr
|
srijeda, 16. kolovoza 2017.
Nabujak od tijesta i rajčica
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar