petak, 25. kolovoza 2017.

Kućica na kotačima? Ništa slađe!| Dekoracije


Mnogi se za ljetnih mjeseci odlučuju na boravak u kamp kućicama. No, što ako mislite da one nisu dovoljno dobro opremljene za pravo opuštanje i djeluju vam skučeno?

Provjerite i uvjerite se da uz malo mašte i truda možete postići posve praktičan i nadasve ugodan prostor, koji će vam omogućiti da iskusite boravak u prirodi i otkrijete skrovita mjesta. Priznajemo, neke od ovih ideja iziskuju i pomoć stručnjaka, ali zato smo mi tu.

Kreveti na kat

Da, dobro poznato staro rješenje omogućit će vam
a) dodatan prostor
b) komociju
Dodatni savjet: prostor ispod donjeg kreveta iskoristite ili za skladištenje ili mu omogućite razvlačenje; jedno dodatno mjesto nije na odmet. A odlučite li se na bijelu boju za osvježavanje interijera i vizualno ćete ga povećati.

Multifunkcionalan i rasklopiv namještaj

Možda želite još više prostora za sjedenje i izležavanje? Opcija za to otvara se u prostoru kuhinje. Želite li ubaciti još jedan ležaj, svakako vodite računa da ima spremište, a ukoliko odbacite ideju klupica koje imaju spremište i okružuju stol, osigurajte si stol i stolice na rasklapanje koje ćete lako moći ukloniti ukoliko vam je potrebno više prostora.

Stilovi i boje

Ne morate se ograničavati; ovo je vaš osobni kutak u kojem ćete uostalom i provoditi slobodno vrijeme, stoga ga učinite ugodnim i osobnim. Ovo je izvrsatan primjer što sve možete s bojama, a da izgleda skroz drugačije
Previše? Imamo i primjer boho klasike…
…ili utjecaja šuma divljeg zapada i planina.
Inspirirani? Uvjereni da kamp kućice mogu biti sjajno mjesto za odmor? Koliko puta imate priliku odvesti svoju kuću na mjesto koje vam srce priželjkuje? Nije loš koncept, slažete se?

indizajn.rtl.hr

Nema komentara:

Objavi komentar