petak, 25. kolovoza 2017.

KNINSKA POLICIJA UHITILA SERIJSKOG PIROMANA Podmetnuo je desetak požara


KAKO javlja portal Šibenik.in, zbog dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom namjernim paljenjem požara, policija će za više kaznenih djela prijaviti muškarca mlađe životne dobi koji je tijekom čitavog četvrtka bio na kriminalističkom istraživanju u kninskoj policijskoj postaji.

Sumnjaju kako se radi o serijskom piromanu

Sumnja se kako se radi o serijskom piromanu, a policija ga sumnjiči za desetak požara izazvanih tijekom utorka kada je navečer i uhićen, a komplicirano kriminalističko istraživanje potrajalo je u Kninu danas čitav dan.

Kako piše Šibenik.in, gotovo svaka druga osoba evidentirana od početka godine u Šibensko-kninskoj županiji zbog izazivanja požara, bila je neubrojiva, psihički bolesna ili je kao u ovom posljednjem slučaju riječ o klasičnom piromanu koji pali požare jer ga vatra uzbuđuje.
Protiv jedne muške osobe uhićene prije nekoliko tjedana zbog paljenja vatre policija nije ni podnosila prijavu jer je ta osoba bila potpuno neubrojiva pa su o svemu samo izvijestili nadležno državno odvjetništvo.

index.hr

Nema komentara:

Objavi komentar